dimecres, 24 d’octubre del 2007

Comunicació de La Plataforma



1. Una amable lectora ens ha fet saber que només havíem habilitat els comentaris per a usuaris registrats a blogger. L'error està arreglat de manera que ja podeu deixar comentaris anònims per fer bullir l'olla.

2. Dues catalanes de les que apareixen al vídeo ja s'han posat en contacte amb nosaltres:

L'una ha celebrat la iniciativa i s'ha mostrat disposada a posar-se al servei de la causa. No dubtàvem del patriotisme de les dones d'aquest país.

L'altre, entenem, ens ha demanat diners per ensenyar els pits. Literalment ens ha escrit:
"Si heu vist els pits de l'Ana Obregón o de la Imma del Moral és perquè els mitjans de comunicació espanyols s'han gastat els duros per treure les pitreres de qui calgui a les portades. O bé pagant directament a la interessada o bé amollant quantitats indecents de pasta a paparazzis que sense escrúpols han robat un nu. Vosaltres, angelets, perquè us penseu que El Temps, L'Avui, la Sàpiens o El Punt Diari, no treuen fotografies de catalanes en boles? No pas perquè no puguin pagar (reben diners a carretades en subvencions de la Generalitat), sinó perquè no volen pagar, per pura i roïna gasiveria. No sempre els tòpics són falsos. Això sí, després es gasten un pastaral per regalar un milió de tovalloles amb la punyetera estelada. Si amb els calés que es gasten en aquestes tonteries identitàries haguessin pogut despullar a totes les actrius de El Cor de la Ciutat! Si és el que jo dic sempre, mentre a Extremadura tots els nens tenen un ordinador a l'aula, aquí ens gastem els quartos en classes extraescolars de Sardana. Quina llàstima de país."

3. Dit això volem celebrar que els tres vídeos de la campanya penjats al you-tube ja han estat vistos més de 2700 vegades, cosa que ens omple de joia i d’ànims per a tirar endavant. Properament penjarem la Versió Doblada al Català que com si es tractés d’un We are de World, volem gravar amb els artistes sempre compromesos d’aquest país.